Referenties

Bekijk hier wat cliënten zeggen


Huid onder de schubben

Bedankt voor de enorm kundige hulp voor Ranomi. Erg blij dat ik de stap heb gezet om verder te zoeken!
Veel geleerd… voor Ranomi en misschien als het zover mag komen ook voor een eventueel 2e kindje.


Breath Holding Spells

Ons zoontje Collin van 6 maand had al sinds zijn geboorte last van Breath Holding Spells. Gemiddeld viel hij vijf keer op een dag flauw. De consulten hebben er toe geleid dat we weer in gesprek gaan met Collin. “Ik zet je even eer want ik ga een fles voor je maken”. De homeopathie heeft er voor gezorgd dat Collin vrijwel geen Breath Holding Spells meer heeft.


Aapje dat zich vastklampte

Tot hij bijna 7 maanden oud was, was Pepijn een lief, rustig en sprankelend jongetje. Helaas kreeg hij een flinke griep en vanaf die dag huilde hij. Het slapen ging goed maar zodra hij wakker was huilde hij bijna continu. Alleen als ik of mijn man met hem rondliep was hij stil. Het was net een aapje wat de hele dag zich aan ons vastklampte. Hij had wel eens goede dagen, maar ontspannen was hij nooit. Bij de huisarts en kinderarts vonden we geen antwoord op Pepijn zijn hulpvraag. Toen zijn we gaan zoeken naar ‘iets’. En dat ‘iets’ was Ilonka. De homeopathie en haar site sprak ons aan en we konden gelukkig binnen 4 dagen terecht. Toen Pepijn en ik bij Ilonka binnen kwamen, voelde dat als een warm bad. Ilonka luisterde écht. Ze stelde 1,5 uur alleen maar vragen en zo kwam de hele situatie van Pepijn boven water. Na toediening van het homeopatisch middel merkte we op dag drie effect. Langzamerhand veranderde het gedrag en na ongeveer vier weken hadden we onze Pepijn terug! Wat waren we blij!

Helaas is het oude huilgedrag tijdelijk terug gekomen na de vaccinaties. Gelukkig heeft Ilonka Pepijn weer erg goed kunnen helpen en opnieuw werkte het middel als een wondermiddel! We hebben besloten om voorlopig niet meer te vaccineren en Pepijn zijn lijfje rust te geven. Pepijn is in balans en wat een heerlijk kind is het! Hij is rustig en lief. Zijn oogjes twinkelen en kijken vol verwondering de wereld in. Zonder angst. Het is weg! Ons kind is terug!

Tot twee maal toe hebben we met eigen ogen gezien dat homeopathie écht werkt.


Aambeien

Enige weken geleden heb ik het middel ingenomen voor de aambeien. Het gaf direct verlichting en vooralsnog heb ik er geen last meer van!! Erg fijn!


Beter in mijn vel

Het homeopatisch middel heeft ervoor gezorgd dat ik weer goed in mijn vel zit. Het consult voelde, gelijk al, goed. Ilonka heeft een fijne manier van benadering, uiterst prettig. Ze legt goed uit en is doortastend.


Afbouw van medicatie

Ik ben bij Ilonka gekomen omdat ik wilde stoppen met medicatie waarbij ik hulp en ondersteuning nodig had.  Ze stond daar achter en wilde me graag helpen. Tijdens het consult had ze een luisterend oor, een scherp inzicht, stelde de juiste vragen en gaf enorm goede feedback. De gesprekken die we hebben gehad, hebben mij zo veel meer gebracht (dan de 5 minuten gesprekken met mijn huisarts). Het homeopatisch middel heeft mij rust en energie! gegeven. Het heeft er voor gezorgd dat ik geen hoofdpijn meer heb, echt heel fijn!! (ik dacht dat dat “gewoon” bij mij hoorde. Van de zomer ben ik voor t eerst zonder paracetamol op vakantie geweest. In de auto kwam ik er ineens achter dat ik niet eens paracetamol bij me had….). Het heeft mij sterker gemaakt en tegelijkertijd ook zachter. En ’t belangrijkste; ik ben van de reguliere medicatie af!!


Blind voor bepaalde stukken in mezelf

Ik verwachtte duidelijkheid, wat mijn kind mij te vertellen had. De spiegel hoe dat ook wel genoemd wordt. Ik had het boek fluisterkind al gelezen maar het is toch fijn om consult te hebben gedaan. Soms ben je gewoon blind voor bepaalde stukken. Ja doordat de spiegel uitgelegd werd kon ik verklaringen vinden voor mijn zoon zijn gedrag en daar zelf mee aan de slag gaan. Ik stond de boosheid toe bij mezelf en ik zag de boosheid afnemen bij mijn zoon. Ongelofelijk mooi dat het zo toch werkt.


Iemand die me begrijpt

Mede dankzij jouw hulp voel ik me zoveel beter. Het is fijn als iemand je begrijpt, vooral als je slecht in je vel zit.


Band met mijn kind liefdevoller

Mijn band met mijn zoon is leefbaarder, prettiger, gezelliger en liefdevoller geworden. Doordat ik contact heb kunnen maken met mijn eigen boosheid hoeft het vuur niet meer aangewakkerd te worden tussen mijn zoon en mezelf. De vele ruzies die we hadden zijn verdwenen. Ilonka heeft met begrip en een luisterend oor naar mijn verhaal geluisterd.


Depressief

Ik was depressief en wilde vooruitgang op mentaal gebied. Het gaat nu de goede kant met me op.

Wil jij ook van jouw klachten af?

en op een respectvolle en begripvolle manier geholpen worden

Wil je meer informatie over mijn manier van werken? Je mag me altijd bellen 06-16467750