Referenties

Bekijk hier wat cliënten zeggen


Whiplash – slaapapneu – zware burnout – coronaklachten

Ik had al ruim 30 jaar chronisch last van mijn whiplash klachten. Pijn die uitstraalde van mijn nek tot aan mijn kuiten en daardoor heel veel energie vroeg. Niets in de medische wereld hielp mij. Ik zocht uiteindelijk mijn hulp in de homeopathie en kwam gelukkig direct bij Ilonka uit. De klik was er meteen, wat een fijn eerste gesprek was dat! Mijn whiplash klachten waren binnen een aantal maanden nagenoeg verdwenen. Ik kan nu weer bijna alles doen, in elk geval pijnvrij. Dit gaf mij weer enorm veel energie.

Toen dit zo geholpen had, kaartte ik mijn slaapapneu aan. Ook dit ging enorm snel veel beter, echter Corona gooide roet in het eten. Een chronische verkoudheid deed zijn intrede. Samen met Ilonka zijn we de zoektocht aangegaan om deze nieuwe ziekte te bestrijden. Het was even zoeken maar uiteindelijk hebben we de middelen gevonden om mijn klachten te bestrijden.

Helaas raakte ik toen in een zware burn-out, door zowel fysieke als geestelijke overspanning. Stap voor stap hebben we ook hier de juiste modus gevonden.

Lang verhaal kort: Ilonka luistert goed naar je klachten en gaat samen de uitdaging aan om een zo goed mogelijk langdurige oplossing te vinden. Geduldig en met beleid. Ik heb zowel fysiek als via Teams contact onderhouden met Ilonka. Inmiddels gaat alles weer lekker en heb ik Ilonka niet meer nodig. Echter ik weet haar zsm te vinden als ik weer uit balans ben!
Ilonka bedankt!


Niet aan de medicatie

Zo fijn dat Ilonka mijn homeopaat is. Zij neemt alle tijd voor me (zorgt dat ik me gehoord, gezien en gesteund voel), heeft een oprecht luisterend oor, staat altijd voor me klaar en haar kennis is enorm.
Afgelopen periode is een pittige tijd geweest voor mij, Ilonka heeft me al die tijd gesteund en heeft mij geholpen om die tijd door te komen. Door haar liefde, aandacht en uitgebreide kennis heeft ze ervoor gezorgd dat ik niet aan wetenschappelijke bewezen medicatie hoefde. Ik ben haar enorm dankbaar!

Chronische pijnklachten

Bij Ilonka onder behandeling geweest voor mijn chronische pijnklachten, PMS en psychische klachten. Er is sindsdien zoveel verandert, ik zit weer beter in mijn vel, meer zelfvertrouwen gekregen en ik heb weinig tot geen pijnklachten meer. Erg blij mee. Ik voelde me altijd erg op mijn gemak bij Ilonka. Tijdens onze gesprekken voelde ik me echt gehoord en gezien, dat heeft mij heel goed gedaan.


Gijs

Ik kwam met Gijs een paar jaar geleden bij Ilonka terecht voor zijn lastige ontlasting, moeilijke inslapen en zijn eetgedrag. Door hem te observeren en allerlei vragen te stellen kwam zij tot een goed beeld van Gijs. We kregen een korrel mee en na een week of twee had Gijs geen problemen meer met zijn ontlasting, kon en wilde hij weer alleen inslapen en at hij weer beter!

En ook nu weer. Gijs had al enige tijd last van woede aanvallen, faalangstig gedrag en beet op zijn kleding. Hij bepaalde de sfeer in huis en dat wilden we allemaal niet meer op die manier. En misschien wel het belangrijkste; we merkten dat hij zelf ook worstelde met zijn gedrag. Weer contact opgenomen met Ilonka en je raadt het al.. ook bij deze klachten werkt homeopathie voor Gijs als een soort wonder. De sfeer in huis is veel beter, Gijs is rustiger en geeft zelf ook aan dat hij zich fijner voelt. Gijs is weer de Gijs die wij kennen en dat is zo ontzettend fijn! We zijn Ilonka dan ook enorm dankbaar!! Wat verstaat zij haar vak enorm goed!


Professioneel

Nadat ik vastliep bij een andere homeopaat, ben ik via via bij Ilonka terecht gekomen. Ik had direct zo’n prettig en professioneel gevoel bij haar! Ilonka gaf mij het gevoel écht naar me te luisteren. En ze heeft me ook nog eens snel van mijn klachten afgeholpen!


Hoogsensitief

Als hoogsensitief persoon ben ik bij Ilonka terecht gekomen. Ik had lichamelijke klachten en voelde me erg onzeker en niet standvastig. Had het gevoel dat mijn lichaam om vitamines schreeuwde maar niets hielp of werd er erg moe van. Samen met Ilonka ben ik, in hele fijne en soms ook confronterende gesprekken, steeds meer tot de kern gekomen en door middel van de homeopatische middelen kreeg mijn lichaam wat het nodig had om weer tot rust te komen. De middelen werkten erg snel en dan wil je steeds meer verbetering maar Ilonka houdt dat goed in de gaten en remt ook af waar nodig! Ik kan nu weer verder en weet veel meer over mijzelf en wat ik nodig heb en ja veranderingen zal je echt zelf moeten doen maar met ben met Ilonka als coach en homeopaat weer een heel eind op de goede weg gekomen.


Menstruatieklachten

Een jaar geleden ben ik bij Ilonka gekomen met onregelmatige, hevige en langdurige menstruatie-klachten, hormonale migraine en een onrustig gevoel in mijn lichaam. Ilonka is een inlevend, rustig persoon die doorvraagt en naast de homeopatische middelen ook handvaten geeft en naar jou als persoon kijkt. Na een paar maanden waren mijn klachten dusdanig verbeterd en nu ga ik als ontspannen persoon “lachend” door de menstruatie heen. Ontzettend bedankt Ilonka!


Overgang

Toen ik 41 was raakte ik in de overgang. Mijn opvliegers waren zo heftig dat het mij bijna tot wanhoop dreef. De huisarts kon mij alleen helpen daarmee door hormonen te geven. Dat wilde ik niet. Ik ben op internet gaan zoeken naar een homeopaat die hier in thuis was. De site van Ilonka sprak mij erg aan en ik heb een afspraak gemaakt. Ilonka is een fijne vrouw die haar vak als homeopaat goed verstaat. Ze heeft mij verschillende middelen meegegeven en na een aantal weken was het resultaat enorm! Ik kan zeggen dat ik nagenoeg geen opvliegers meer heb.


Opvliegers

Ik had veel last van nachtelijke opvliegers, humeurigheid en onregelmatig bloedverlies voordat ik naar Ilonka ging. Ik begreep niets meer van mezelf, zo was ik nooit geweest. Ik voelde me onbegrepen en kon alleen maar klagen als mijn man thuis kwam. Zodra dat ik met de homeopatische middelen begon voelde ik me al stukken beter. Mijn opvliegers werden
s ’ nachts minder, mijn menstruatie regelmatiger en niet meer zo heftig. Op den duur kwam ik ook beter in mijn vel te zitten en had ik het gevoel meer begrepen te worden. Mijn man is ook weer blij met me.


Mijn dochter

Omdat Ilonka mij zo ontzettend goed en fijn heeft geholpen ben ik ook met onze dochter van 14 jaar naar Ilonka gegaan. Ze zat helemaal niet goed in haar vel. Hoofdpijn, buikpijn, zenuwachtig gevoel de hele dag en vaak emotioneel. We dachten eerst ook dat het voornamelijk kwam door de pubertijd. Ilonka heeft ook haar verschillende middelen gegeven. Na een aantal weken merkten we duidelijk verbetering. Na 3 maanden is het gewoon fantastisch hoe het nu met haar gaat!!


Huid onder de schubben

Bedankt voor de enorm kundige hulp voor Ranomi. Erg blij dat ik de stap heb gezet om verder te zoeken!
Veel geleerd… voor Ranomi en misschien als het zover mag komen ook voor een eventueel 2e kindje.


Breath Holding Spells

Ons zoontje Collin van 6 maand had al sinds zijn geboorte last van Breath Holding Spells. Gemiddeld viel hij vijf keer op een dag flauw. De consulten hebben er toe geleid dat we weer in gesprek gaan met Collin. “Ik zet je even eer want ik ga een fles voor je maken”. De homeopathie heeft er voor gezorgd dat Collin vrijwel geen Breath Holding Spells meer heeft.


Aapje dat zich vastklampte

Tot hij bijna 7 maanden oud was, was Pepijn een lief, rustig en sprankelend jongetje. Helaas kreeg hij een flinke griep en vanaf die dag huilde hij. Het slapen ging goed maar zodra hij wakker was huilde hij bijna continu. Alleen als ik of mijn man met hem rondliep was hij stil. Het was net een aapje wat de hele dag zich aan ons vastklampte. Hij had wel eens goede dagen, maar ontspannen was hij nooit. Bij de huisarts en kinderarts vonden we geen antwoord op Pepijn zijn hulpvraag. Toen zijn we gaan zoeken naar ‘iets’. En dat ‘iets’ was Ilonka. De homeopathie en haar site sprak ons aan en we konden gelukkig binnen 4 dagen terecht. Toen Pepijn en ik bij Ilonka binnen kwamen, voelde dat als een warm bad. Ilonka luisterde écht. Ze stelde 1,5 uur alleen maar vragen en zo kwam de hele situatie van Pepijn boven water. Na toediening van het homeopatisch middel merkte we op dag drie effect. Langzamerhand veranderde het gedrag en na ongeveer vier weken hadden we onze Pepijn terug! Wat waren we blij!

Helaas is het oude huilgedrag tijdelijk terug gekomen na de vaccinaties. Gelukkig heeft Ilonka Pepijn weer erg goed kunnen helpen en opnieuw werkte het middel als een wondermiddel! We hebben besloten om voorlopig niet meer te vaccineren en Pepijn zijn lijfje rust te geven. Pepijn is in balans en wat een heerlijk kind is het! Hij is rustig en lief. Zijn oogjes twinkelen en kijken vol verwondering de wereld in. Zonder angst. Het is weg! Ons kind is terug!

Tot twee maal toe hebben we met eigen ogen gezien dat homeopathie écht werkt.


Aambeien

Enige weken geleden heb ik het middel ingenomen voor de aambeien. Het gaf direct verlichting en vooralsnog heb ik er geen last meer van!! Erg fijn!


Beter in mijn vel

Het homeopatisch middel heeft ervoor gezorgd dat ik weer goed in mijn vel zit. Het consult voelde, gelijk al, goed. Ilonka heeft een fijne manier van benadering, uiterst prettig. Ze legt goed uit en is doortastend.


Afbouw van medicatie

Ik ben bij Ilonka gekomen omdat ik wilde stoppen met medicatie waarbij ik hulp en ondersteuning nodig had.  Ze stond daar achter en wilde me graag helpen. Tijdens het consult had ze een luisterend oor, een scherp inzicht, stelde de juiste vragen en gaf enorm goede feedback. De gesprekken die we hebben gehad, hebben mij zo veel meer gebracht (dan de 5 minuten gesprekken met mijn huisarts). Het homeopatisch middel heeft mij rust en energie! gegeven. Het heeft er voor gezorgd dat ik geen hoofdpijn meer heb, echt heel fijn!! (ik dacht dat dat “gewoon” bij mij hoorde. Van de zomer ben ik voor t eerst zonder paracetamol op vakantie geweest. In de auto kwam ik er ineens achter dat ik niet eens paracetamol bij me had….). Het heeft mij sterker gemaakt en tegelijkertijd ook zachter. En ’t belangrijkste; ik ben van de reguliere medicatie af!!


Blind voor bepaalde stukken in mezelf

Ik verwachtte duidelijkheid, wat mijn kind mij te vertellen had. De spiegel hoe dat ook wel genoemd wordt. Ik had het boek fluisterkind al gelezen maar het is toch fijn om consult te hebben gedaan. Soms ben je gewoon blind voor bepaalde stukken. Ja doordat de spiegel uitgelegd werd kon ik verklaringen vinden voor mijn zoon zijn gedrag en daar zelf mee aan de slag gaan. Ik stond de boosheid toe bij mezelf en ik zag de boosheid afnemen bij mijn zoon. Ongelofelijk mooi dat het zo toch werkt.


Iemand die me begrijpt

Mede dankzij jouw hulp voel ik me zoveel beter. Het is fijn als iemand je begrijpt, vooral als je slecht in je vel zit.


Band met mijn kind liefdevoller

Mijn band met mijn zoon is leefbaarder, prettiger, gezelliger en liefdevoller geworden. Doordat ik contact heb kunnen maken met mijn eigen boosheid hoeft het vuur niet meer aangewakkerd te worden tussen mijn zoon en mezelf. De vele ruzies die we hadden zijn verdwenen. Ilonka heeft met begrip en een luisterend oor naar mijn verhaal geluisterd.


Depressief

Ik was depressief en wilde vooruitgang op mentaal gebied. Het gaat nu de goede kant met me op.

Wil jij ook van jouw klachten af?

en op een respectvolle en begripvolle manier geholpen worden

Wil je meer informatie over mijn manier van werken? Je mag me altijd bellen 035-7852226.