Homeopathie voor iedereen

Homeopathie voor iedereen!  Ook voor jou? Heb je ondersteuning nodig bij jouw klachten? Heb je last van lichamelijke of emotionele klachten? Slik je liever geen geneesmiddelen maar heb je toch het gevoel dat jouw lichaam een steuntje in de rug kan gebruiken? Dan is homeopathie iets voor jou. Homeopathie is er voor iedereen! Zelfs voor dieren.

Soorten klachten te behandelen met homeopathie

Klassieke homeopathie is een individuele behandeling waarbij je kijkt naar de gehele mens: emotioneel, mentaal en fysiek.

Geen mens is gelijk, daarom wordt de homeopatische behandeling op het individu afgestemd. Klassieke homeopathie brengt je als je ziek bent weer in balans, en neemt daarmee de oorzaak van jouw klachten weg. Het stelt je in de gelegenheid om zelf op een zachte manier te genezen en sterker te worden, zonder onderdrukking van jouw klachten. Veel mensen zijn je voor gegaan. Lees de reacties van mijn klanten.

Klassieke homeopathie werkt goed bij:

Homeopathie is er voor iedereen doordat je het doeltreffend in kan zetten bij elke klacht of ziekte. Voor elk mens in al zijn levensfasen, van ongeboren kind tot hoogbejaard. Voor acute en voor chronische ziekten. Omdat homeopathie geen bijwerkingen kent en niet schadelijk is, kan het goed worden ingezet bij zwangerschaps- en overgangsklachten, maar ook bij baby’s en kinderen. Mits voorgeschreven door een gekwalificeerde homeopaat natuurlijk.  Meer informatie over deze onderwerpen kun je uitgebreid lezen bij kinderen en vrouwen.

Voorbeelden van veel voorkomende klachten waarmee je bij mij terecht kunt, zijn:

Acute klachten

Chronische aandoeningen

Psychische problemen

Mijn aanpak

Kom je met jouw klacht bij mij dan richt ik me als homeopaat niet op het bestrijden van jouw klachten, maar op het verbeteren van het zelfgenezend vermogen van jouw lichaam. Jouw lichaam heeft een zetje nodig om weer in balans te komen om zelf de klacht te kunnen bestrijden. Een homeopatisch middel onderdrukt de klacht niet maar pakt de oorzaak van die klacht aan.

Voordelen van homeopathie

Homeopatische middelen

  • Hebben een natuurlijke werking en werken over het algemeen snel, mild, duurzaam en zonder bijwerkingen
  • Hebben een diepwerkende geneeskracht voor lichamelijke en emotionele klachten, maar onderdrukken ze niet
  • Verbeteren het zelfgenezend vermogen van jouw lichaam
  • Worden van natuurlijke stoffen gemaakt en zijn niet op dieren getest
  • De mens staat centraal: jouw klacht wordt niet alleen behandeld, maar jij als mens in zijn geheel (lichaam en geest).

Werkt homeopathie?

In deze Engelse video wordt d.m.v. eendenkroos de effectiviteit van homeopathie onderzocht.

Het homeopatisch consult

Om tot een passend homeopatisch middel te komen, is het noodzakelijk dat ik je in een consult beter leer kennen en nemen we samen jouw klachten goed door. Daar nemen we dan ook de tijd voor. Een eerste consult duurt daardoor 1 tot 1 ½ uur. Na dit gesprek ga ik de symptomen verzamelen en analyseren en bepaal het meest geschikte homeopatische middel. Meestal krijg je twee of meer korreltjes van het bij jouw passende middel mee, met daarbij een voorschrift hoe deze in te nemen.

Er wordt een vervolgafspraak gemaakt voor 4 tot 6 weken later. In dat consult bespreek ik  met je de reacties op het middel en de veranderingen die je gemerkt hebt, met betrekking tot jouw klachten.

Praktijk informatie

Mijn praktijk aan huis bevindt zich op de Dahliastraat in Huizen en is goed bereikbaar. Ik heb veel klanten die uit vanuit de omgeving komen: Bussum, Naarden, Blaricum, Laren, Eemnes, Soest, Bunschoten, Hilversum en Almere.

Verwijzing huisarts niet nodig

Voor een afspraak is geen verwijzing van de huisarts of specialist nodig. Wanneer je medicijnen gebruikt, is dat over het algemeen geen belemmering voor de behandeling. Er wordt gestart met de homeopatische behandeling naast de bestaande medicatie. Na enkele maanden kan de reguliere medicatie vaak worden afgebouwd (in overleg met huisarts of specialist). Het is alleen wel van belang om te weten welke medicijnen je gebruikt.

Homeopathie voor iedereen

Ook voor jou?

Informeer naar de mogelijkheden